3 dec. 2011

Stark..

Stark eller svag?




 jag har funderat.. när man skaffar en blogg, som blir bra osv. så är det alltid personer som skriver dåliga och bra saker om en, Tex en komentar:  Fina kort du har.. !   Svar:  Tack :)


Och så.. Kissie Och foki. Fokis blogg är Snygg Och själva hon är så fin och snäll.. Det märks att hon inte har problem med något..


Kissie, Kaxig, snygg men så himla falsk.. Hon får mest negativa komentarer.. : o   alltså, jag vela bara säga att man ska skita fullständigt i dåliga komentarer !, Ni som har Blogg.. Tänk på detta, ! tex. som Kissie, hon får mest dåliga komentarer  men det skiter hon i, men foki tar åt sig, och gör det bara bättre i sin blogg osv.

 


                                                              Kämpa för det du vill ha ! 
 snart så ska man lägga sig. fast jag inte är trött.. :(  Booring.. ! HELP?  jag ikväll.


fss :) jag vet att jag e snygg.. Du behöver inte säga det !  lite onödigt när det är så självklart.



Godnatti !


Shoppat!

Lång kall dag idag..!


nyss så har man kommit hem från bollnäs, På morgonen vart det en jävla tjafs i bilen.. :/ men aja, sedan gick allt bra, jag och robin har varit nere på stan hela dagen och lite på dollarstore. det började snöa nyss, ! gud va syynd..  :) hoppas att man ska äta något gott senare ?   






                                                                    Dagens bilder.


                                                                   lilla jag idag  !


                                                 ute när man väntade på bussen..
                                     köpte mest strumpor&strumpbyxor. och present till mamma.
                                  det fanns inte så mycket år pappor. så ska köpa till pappa imorn..!
                                                               woops, vart upp o ner !
                                   snön har kommit nu. SYND det blir ju typ så dubbelt kallt..
hoppas att man ska äta något gott senare. har fått tillbaka matlusten lite :) imorgon ska jag till mia och vi ska nog kanske ut och shoppa en runda. haha, såg henne på DollarStore !






         Ha en bra kväll !

2 dec. 2011

MÄTT

Gud va mätt man nu efter man ätit Pizzan.. Inte klokt va !? för ett tag sedan hade jag inte ätit på typ 4-5 timmar. mätt som en rosa gris säger vi :) Gott var det också.. men gissa vad? pappa tyckte inte att det va så mycket.. vad tänker du med igentligen ?!.. Sådant som du inte har. jaha vadå ? snoppen eller.. !?  ;) min sjuka 'humor'




                                                                           pizzan


 tänka sig att i amerika  och sådana länder, äter dom  Pizza osv. flera gånger  i veckan.. hur fet blir man igentligen?.. usch, jag skulle vara olycklig då!
                                           Inge mat först frukosten imorgon tack.


senare ska man kanske duscha av sig allt smink.. haha ;) jag har blivit beroende av LäppGlans.. Det är så himla fint och.. fint :)    Hoppas att man kan nu somna Riktigt inatt.. liksom, när man är mätt ( jag iallafall) så mår jag lite illa.. inte bra och bli mätt för mycket , ! det töjjer ut magsäcken. viktet gör att man blir fet och får större mage..







GodNatt !

Första Video

Video Klipp på mig.   Första gången nudå :) så ser  jag ut... haha ! :D '' tjatja yossi här.. ! ''







hoho, konstig video klippen vart..? Hoppas att ni hör vad jag ens säger.. :)


snabbis bild på  mig, .. !  filmar från laptopen, Dåligt.. vet.. men så får det va ! Vi får höras mer senare ;) bilder på goda pizzan.. shiiet tappade matlusten precis också.. TYPISKT.   
mer bilder senare.. !

Pizza pizza..!

Nyss kommit hem från skolan!

 :) allt gick bra och fort i skolan, ( tur det )  På morgonen missa man bussen så mamma fick skjutsa mig till skolan. tur eller otur ? Aja, efter skolan så gick jag in en snabbis till en sminkaffär och köpte julklapp till syrran. så nu är det bara Min sötnos kvar och föräldrarna.  :) okej, ska nog berätta vad jag köpt till henne, men inte allt... !  det är smink.. så jag passade på och köpa lite till mig själv också.







                                                                     syrrans present.


hemligt.. tänk om hon läser bloggen nu?! bra försök där.. ;)
haha, ser ut som korv med bröd..  !  tycker ni det med ??

Jag idag och vad jag köpt. köpte puder till mig också men det får ni nog inte se.

                                               ögon skugga.. älskar denna märke !
   asså, trots att jag köper mycket smink så vet jag ju inte vad det heter? men denna tar bort finnar Iallafall !
jackan som man fick för någon dag sedan. snygg?
den är mysig skön & snygg, tycker jag.. !  senare idag så ska man nog bara ta det lungt.. Fredagsmys med familjen och Älsklingen min :)  vi ska köpa en stor Familje pizza. haha, Stor familj ska ha en stor Pizza!, så då blir man ju ganska mätt..? :)  fler bilder kommer nog till kvällen, ! .. pappa e ju ganska seg med att hämta..   Får nog passa på och springa in i affären en snabbis med robin, och köpa lite gott till honom. så slipper man gnäll?  ;)  skojja där..!  



ha en fin kväll alla Goa !

1 dec. 2011

Gullig-sms!

Hello hello.

Idag så har man vart hemma hela dagen.. Pagrund av syrran min. hur kan hon ens vara så IDIOTISK? men aja :) detta ska väll inte gå ut över min blogg.. Pffff... säger bara en gång. patetiska jävla snorunge MOGNA!  ;) Men iallafall så vela jag visa er en gullig sms som robin  skickade till mig när jag var i skolan. Förrigår typ.




                                                   ser du valen? :) Ja.. men ser ni!?
Imorgon ska jag till skolan och sedan hem igen.. Tur att det är fredag, skulle svimmat lungt annars.. ! På lördag ska man till Bollnäs och shoppa. ( en massa bilder kommer ! ) idag så var man i edsbyn med älsklingen en sväng och åt lite pizza & Godis.   härligt väder idag va ? ja och nej, .. !  det blåser.. mycket.. Men men.. Hoppas att ni har det fint.. :) !





Kramar ! 

30 nov. 2011

super

push!


nu när man fått pengar osv. så tänkte jag kanske beställa lite kläder från H & m ? vad tycks om en super-push  Bh? igentligen tror jag inte så mycket på det där. ( Låg pris ) 


                                       




                                                                    Bild på det.









men man kan ju tänka på saken? Får se om man hittar något bättre i bollnäs :) ? Vilket jag verkligen hoppas på..!  Längtar som bara den... !   I <3 shoppa.  vem gör inte det ??!  snart ska jag dricka lite te och sedan sova.. är ganska ganska trött just nu.. skolans fel? Vi säger så! ;)





Natti natti . <3

' födelsedags barnet '

Ett tag sedan åt man tårtan och öppnade presenter :) imorgon blir det nog fler presenter..!  och om robin stannar så ska vi shoppa i bollnös på lördagen. kanske köpa juklappar? snart ska man iallafall äta och sedan duscha.. hehe, jag fick en massa kläder, busskort, osv. denna fina present fick jag av robin ! Ljuset är ganska starkt..!




                                                               körsbersträdet.


   Jag idag. ( Ni ser nog nya jackan som jag fick idag. den har jag på mig på bilden.. Ganska mörk..!?

 Gillar inte mörka bilder, på denna bild ser det ju ut som att jag har färgat håret svart, vilket jag inte gjort.? men det ser ju snygg ut eller hur ? :) kanske man ska färga svart.. men gissa vad jag vill och kanske ska färga håret ? alltså, igentligen tänkte jag nästan vitt, men blont. det passar bra till snö, men nu kommer det ju ingen snö :D lyckos oss !... men snart så.. kommer det.


                                                                     Vi ses alla !

Bibleoteket.

Nu sitter man lite i Bibleoteket, Snart ska man till syslöjd. ( är i skolan )  :) Ska man låna lite filmer hem?, Eftersom robin tjatar.. ahah :D nu kan man ju låna, Gissa vad ? En som jobbar här fyllde år igår, Jag idag Och min låtsas mamma ska fylla år imorgon. Gud vilken sammanträffning.. Funny! känner mig hungrig men inte trött. Lite, vilken tur det..  ;)   ska öppna en massa paketer när jag kommer hem + Imorgon !, Hade fått en Ny jacka på morgonen idag. som ni kan få se när jag kommer hem, Är lång dag idag Och imorgon. Kommer hem runt 3-4 tiden. Imorn ska man till Mia efter skolan en stund och fika. Hon ska få sin present och jag mina. !





Ha det så bra alla läsare !

29 nov. 2011

Sovit

Sovit en lång stund nyss, ! ... jag bara somnade i sängen när jag skulle sitta vid '' laptopen ''  :D sjukt va trött man blir efter och PÅ  skolan? stackars mig :(  och dig. och er alla som är trött just nu! jag tycker att det är ganska varmt i mitt rum just nu. är det elementet eller är det jag? woops, kanske tålkas fel. men nej :)  Imorn fyller man år. om du vill gratta så når just du mig då på facebook: Katja agnes tiderman.
alltså det är några som har frågat mig varför jag just heter yossi och annie samtidigt fast jag heter katja igentligen. jo, det är så att Yossi är smeknamnet, Och annie, vill jag heta igentligen, så jag användet det namnet ganska mycket. Men jag heter katja tiderman. Agnes är mellan namnet !









Sovsött alla Önskar Katja & Yossi & annie. :D

Looki

Heei.


Nyss kommit hem och ätit. nu ska man sitta vid datan ett tag :) senare ska jag nog hämta lite pellets.. haha, ! igår så tittade jag och robin på en konstig skräckfilm innan man skulle lägga sig.. gissa vem som var räddast ? jag eller han.. ? :D   Tsss..





                                                              Jag idag.


För ett tag sedan läste jag lite i tidning. det var en liten 1-2 åring som vart mördad av sin pappa han skulle fått sin ' läxa ' förrat han var dum på dagiset. barnen är så, ibland är dom snäll och ibland är dom dum. ingeting man kan göra åt, ! jag ska bli en ung mamma och tycker att detta är så himla fel. om man är tveksam eller har det fattigt. SKAFFA INTE BARN. DU FÖRSTÖR ETT LIV!    tänk på detta.. ni som ska ha barn..








Ha en fin kväll :)



28 nov. 2011

Tacktack!

 Fikat




Nyss så har man kommit hem från edsbyn, jag Robin och annelie, har varit där och fikat en stund. haha :) jag fick en present från henne, det var nagellack och läppglans.. Det var samma läppglans som jag bara köpte för någon vecka sedan, men som tur var så var det en annan färg, och hennes smakade inte sött..  ! Sedan så gick vi runt lite i affärerna och kollade lite. och till sist ica, Vi köpte hem Pizza som jag och robin ska äta snart, Och gissa vad jag mer hittade i affären?  Hello-kitty Bindpaket. Gud va söta!, :D ingen tjej skulle nog motstå det, eller hur?








                                                            Presenten.
                                                                 gullig rosa påse.. !
                                                               Hello-kitty bindor.
           Söta! kanske lite för dyra var dom. men who cares?
                      Nagellack mini samling som jga har? har målat naglarna igår.  fräck färg..!
                                                        I <3 Depent Nagellack.




                                                             Kvällens jag idag!


Jag hade lite bråttom imorse, hann duscha och På med mascara.. bara !, sedan så rann tiden iväg som sand..  :/  Hann tyvärr med skolbussen också.. haha, skojja! vart en lyckad dag idag. fick stå i kiosken hela dagen och en massa prat med trevligt folk!   Snart blir det  film.. mysi mysi ^^






Ha en bra kväll!

27 nov. 2011

somna..

Denna gulliga ' bild ' är till er alla innan jag ska sova snart.  :)




alla är nördar & coolingar osv. men nerds.. = nördar... det är vi alla ! Hoppas att det inte blir för kall morgon imorgon när man ska vänta på bussen till skolan. vill ju inte frysa rumpan av mig : o



Kramar Sovsött!