6 jan. 2012

nattinlägg

God natti  :)  vaken.




Hej, alla nattmänirskor som mig  :)  just nu sitter jag vaken o kollar runt lite. längter mycket till sommaren, fast vintern är fin. men kall, sommaren är vacker, men för het..   ;)  problems always.  







godnatt!  & vacker sommar på er ;)



wake up donkey!

God morgon ;)




Nyss så har jag vaknat och ska äta om någon timme :) sedan ska jag nog städa rummet och buren åt hamstern, imorgon ska jag till mia, hon hämtar upp mig här runt 11 tiden då ska vi ut och åka pulka & grilla korv.   ;) mysigt och gott, hoppas att ungarna är med också. sedan så ska jag vara hemma hos henne ungefär i en vecka. datorn följer med !





                                                                    Lilla jag morgon vaken.


jag har tänkt om att färga mitt hår till extremt blont? vet inte om man skulle passa men vill så gärna prova.  ;)




Från   brunett'e  till blondett'e?     Puss& kram till mina läsare.





3 jan. 2012

Kvällsinlägg!

Mini shopping !


Idag så sov  jag till kl 3.  och när jag vaknade   ...  Oh shit anneli!  ;) jag hann duscha snabbt, sedan stack jag iväg med anneli in till bollnäs och köpte lite grejor. en liten sen julklapp till robin och godis till mig.   just nu kan jag inte somna.. Tråkigt!


                                                                               me 
sitter och äter på lite godis.. hah, för ett tag sedan skulle jag göra ägg, vart bara sugen på det. gissa om jag klarade det?  svar: nej.      bättre lycka nästa gång !


   
Natti alla söta läsare!


2 jan. 2012

vad tänkte jag på?

Nya Bilder, mobil & bh!




Vad tänkte jag på? det finns ju cam ändå på datorn, haha :) dum jag är.. men det är jag ju inte ändå ;) Jag har tagit bilder på 3 bhar som jag köpt nyss, söta.   sedan en samsung mobil, som lär räcka ett tag? mellandagsrean var ganska bra.







                                                                        Söta!
                                                                        telen
             och söta jag då som ni ser :) hah, snart ska jag nog ta lite frukt och kolla på någon film? fryser..

p-stav?

Hello alla !




Hemma nu, ätit nyss, jag kan ej ladda upp snygga bilder på mig pga.  pappa rensat datorn, den ska in igen, vettifan när.. :) ni vet ju hur Hp datorer är ? bara en skithög...  Men aja, ni får nöjja er med läsning ett tag!, jag har varit på ungdomsmottagningen,     Why.? ja, skit i det ni  :)  jag ska skaffa p-stav till Måndagen, Inga barn här inte.   ( än. )   Längtar! Så idag var man med sara lite i bollnäs. Mys.   Snart ska jag väll Natti. ;) ? sorry att ni saknar mig så mycket. livet är svår.






Godnatt!

1 jan. 2012

SWEET HOME...

Hemma nu!



Hello alla älskade läsare!      ( i'm so sorry. )   Nu är jag hemma igen, Robin kunde inte följa med, eftersom han skulle till Arbetsförmedlingen, på Ons. och Imorgon har jag en tid att passa i bollnäs Hos ungdomsmottagningen. :) ska bli så kul.. Jag vet att jag har snålat med inlägg, men nu ska det bli ändring!, Pga. Ingen kamera och en seg dator. så jag tänkte tipsa er alla som Gillar att blogga eller ska blogga! här är 5 Superbra tips till er som vill bli en bra Bloggerska!




                                                  Tips till en början av bra bloggerskan.




1. Ha tålamod.


2. aldrig ta åt sig dumma komentarer.


3. alltid vara positiv.


4. inlägg varje dag. ( eller mer )


5. Fina bilder helst många.






Det är igentligen lätt, om man tänker efter?  om man också verkligen vill. snart kommer sara, och vi ska ut och  Smälla lite smällare, jag har firat Nyår tillsammans med robin, & hos hans familj. Mysigt var det!  Denna år hoppas jag verkligen ska bli kul för er alla  + shoppade mycket. en ny mobil osv. På mellandagsrea i valbo.  :)  Bilder kommer på mig och sara troligtvis sen!




 GodJul & Gott nytt år!    2012!