5 nov. 2011

HALLOWEEN!

Hej!

för ett tag sedan så var jag Och tea Och clara ut på Bus eller Godis! det var jätte roligt, vi fick mycket godis, och Pengar.. ! vi va utklädda till häxor kan man säga...  Kul,  just nu sitter jag och mumsar på en bit kexchoklad..   :D så nu är vi proppmätta.. fast vi ska äta kvällsmat, förresten ni som vill se lite läskigt, och en massa halloween grejer, kika in HÄR    Bus på er !



Dagens läskiga bilder..
                                    godis råttor som Mia har gjort innan jag Kommit hit idag.
                                       Caroline, Tea, Clara  !  ( carolin är doms kompis )
                Teckningarna som ungarna Gjort, Gud va söta! dom delade vi ut till dom som vi fick godis av.
                                                               Målat om naglarna
                                                                       before
                                                                           after
                                                                         häxa!
Tea
                                                                       clara
                                                           Godiset som vi fick.
                                                Ungarna är lika söt som godiset !  

   God dricka.. !  senare ska jag duscha av mig en stund  svettas som Innehelv....  :D sedan titta På tv lite och Vara lite vid laptopen. Tur att jag tog med den. och kameran! har typ inte varit vid datan På hela Dagen. Nån dag gär framöver ska jag till bollnäs och shoppa en stund Kul!, jag har ont i fötterna av allt gående.. Längtar tills jag ska få sova. och tills ungarna lägger sig så att man får ha lite lung och ro..




Glad halloween på er !




kram!



4 nov. 2011

snö?

snälla nej !



Hej. :)  snart åker robin in till bollnäs, och jag kan inte följa med förrat jag inte får plats i bilen... aja,   får väll stanna hemma då!,  snöar det ute nu? hoppas verkligen inte  det ser ut som det... usch!  kallt..   När föräldrarna kommer hem ska vi äta. gud va skönt att slippa Syrran.   :)






Olika länder... fans?


                                   Kollade nyss vilka länder från vissa läser min blogg!


En farväl kyss nu när Robin åker till gävle !  sen kommer han hit igen. typ om 1 månad då när jag fyller år!... Längtar redan  :D






Ha en fin kväll alla. 

Bilder

Som jag ritat...



Hello.   Morgon nu, och jag har vaknat nyss! :) Gud jag måste skärpa mig och vakna lite i tid. men jag har ju ingen brodska.. !?  Igår så satt jag och tittade igenom Bilder osv. som jag ritat själv för ett tag sedan.. eller ja, Typ för några månader sen!  Jag är renlig av mig och plockar alltid undan eller bara slänger det som är ivägen för mig. runt kl 5 ska vi åka till bollnäs förrat släppa av Robin och syrrans Kille. men gissa vad? syrran åker med sin kille in till gävle några dar! GUD va skönt :)      * skratt *      


 Ni som komenterade min förra Inlägg ska veta att jag Kollar era Bloggar och tävlingar eller vad det nu är!   Älskar er.




här är några bilder som jag ritat.


Snart ska jag äta Någon macka och dricka te!  Te är det viktigaste för mig :)  Det är skitgott och inge farligt alls. kan dricka te hur mycket som helst!... men det gör jag inte   mamma klagar på att honung är slut..  !  :D
Imorgon så ska jag ta med lapopen till Min andra familj. jag kan ju inte bara lämna min blogg så hära?  Tea Och clara Kommer.  clara är 10 år, och tea är 7..  så jag antar att vi ska ut på Bus eller Godis... !    mer bilder imorgon såklart !






Kramar!   Önskar er en Bra dag  :)  <3

3 nov. 2011

Night!

Natt eller kväll?


Man kan ju knappt se skillnad nu.. :) Nyss så kom jag hem från sos, Allt gick bra NOT.. Men det får ni inte veta, Det ordnar sig Ändå.. Hoppas.. !   snart ska jag äta och sedan bara slappa framför Datorn och Mysa med robin. Gud va det går segt?..  kallt och mörkt ute!   dags att lägga sig va?


Vela bara säga det.  Godnatt till alla mina läsare !




GODNATT!


Cya to morrow..!



veckans sötnos!

Heei.





Har börjat med...


Veckans Sötnos är djur som är söta som hamnar på denna bloggen!  Veckans Sötnos Är Min dvärg hamster som heter kakan. Och kallas för kaksan!   


Det kommer att komma upp olika söta djur..!

Möte!

Hello.



Nyss  vaknat och ätit frukost. Idag runt kl 3 ska jag ha möte med sos, Pga. en privat sak :)  Senare ska vi kanske ut och handla lite.. Gissa vad som hände igår..??  Mamma har ställt krav på mig att jag ska diska efter mig eller lägga Det i diskmaskin... vad tror hon att jag är igentligen? någon SLAV!?  Jaja.. Jag mår iallafall inte så bra av att man ska göra så. Mammors jobb! snart blir väll jag också mamma, Men inte än..! :D  Idag så har jag Knäppt lite kort på Min frukost.. jag dricker varje dag Te kanske, 3-4 Gånger per dagen! älskar det. så himla gott me lite mjölk, sockerbit, Och med mycket honung.




Frukosten.


                                                                       Gott !
                                                         vem tog en tugga..? (^_^)
                                                       Men..  : o   låt bli !
                                                                    bring it back !
                                                                      R.I.P







 Hörs lite senare :) !

2 nov. 2011

Skogen..

Hej hej !




Vi har kommit hem nyss, och det första jag gjorde var att tvätta händerna !  :o Vi grillade korv, allt verkade bra. till och med Vädret  ;) Vi fick typ knappt plats i Bilen, så jag fick sitta i robins knä på väg dit. och han i min på väg hit.. eftersom jag fick ont i ryggen och kunnde tyvärr inte andas.. Mysko,    snart ska vi äta Pomefrites&Hamburgare!   som sagt. man blir inte derekt mätt på Bröd&Korv  :) vi var långt in i skogen. Tagit kort på naturen idag!



Dagens Bilder.


Vi skulle kanske nästa vecka åka Till skogen igen, och grilla. men det får vi se lite längre frammåt. Imorgon eller på fredagen åker Robin Hem!   så Himla synd  kommer att sakna dej älskling!










Ses!