29 okt. 2011

kvällsmys

Tjatja !



En kvälls snabb inlägg  :)   för ungefär ett tag sen så åt vi, och nu så ligger vi på soffan, och bara pratar. Mysigt och skönt!, senare ska vi kolla på någon film, men innan vi ska det så ska vi gå ut och gå en stund.   Jag sitter och kollar lite runt på nelly.com  och hittade vad jag letade,   super bra.


                                                                           Bikini !
                                                                           Köpt.
                                                          Kvällens godis !   hello kitty.



                                                                 
                                                                      Ha en fin kväll. <3

Godis.. !?

Hej  !


För ett tag sen kom jag och robin hem från Hemköp, vi har köpt lite godis och mera Pingles chips..  :)   Gott !   han gillar den starka smaken, men det gör inte jag. det är gott men iallafall..   Senare ska vi kolla på en skräckfilm, Han har laddat ner en massor av dom. så får se vilken det blir.  Igår kväll så var vi ut en liten stund på kvällen, det va ganska mysigt, stjärnorna lyste som småa lampor för oss <3  romantiskt.





Lilla jag idag på morgonen.






                                                       Med smink och utan. någon skillnad?
Kära uggs.!  helt nya, men dom ska jag inte ha nu på vintern. kanske nästa år ?  förr så tyckte jag om att ha 1-2 storlekar större.. knäppt !    Senare så ska vi äta och nu sitter vi bara vid våran laptop och spelar lite osv.  jag fick hålla på lite med robins helt nya iphone 4s. den verkade helt okej, typ som en vanlig iphone fast kameran var bättre och Lite till !



Ha en fin Lördag. :) <3

28 okt. 2011

Mysi kväll.

Hejsan :D   Iphone 4s.
Har kommit ut !!!
WEIII
Denna mobil är ju min killes :) han köpte den idag.
jag fick lite vinglas och Energy dricka!
Snart så ska vi titta på en film och äta en massa chips, haha, han iallafall :D skit gott med pringles!
Lilla kvällens jag :)   han vela inte vara med på korten + så gick batteriet...  :(  synd, men den ska nog ladda snart!   Har saknat robin jätte mycket ju :O  Fattar inte att han Köper en iphone för 9 tusen kr.   ;) '' bara förrat internet är bättre''  + så funkar kameran jätte bra ;)  Precis som digital.



Ha en fin kväll :)  Goddnatt och sovsött !

Presenter !

Hejsan :D



Förr ett litet tag sen kom jag hem, fikade en snabbis och kollade igenom skolkatalogen man fick !   jag såg bra ut, jämfört med alla andra :)   ( på mej )     Runt kl 5 så ska jag åka till bollnäs och hämta upp robin på stationen, såklart! för det är HÖSTLOV i ca 1 vecka, ! gud va bra, nu får man sova ut sig ordentligt och vara med sin älskling. som sagt så var det ju ett tag sedan, jag fyller om ca 1 månad. och gissa vad?! Robin har köpt redan presenter nu som jag ska få öppna idag ;)  Längtar !    Jag ska duscha snart, fixa till mig och äta lite innan vi ska hämta han. kanske kan försöka ta lite kort på oss ? Men han gillar inte att vara med på kort!  Synd.




Lilla jag. <3


                                             Provade löshår nyss, men verkar inte passa mig.. !
 Ni ser väll säkert mig nånstans ?? :D    Hoppas iallafall!
( sorry Att jag inte gjort inlägg på typ 2 dagar ! hemskt jag vet. men när jag är hos min stödfamilj, så verkar datan alltid cp. funkar ju knappt :o  tråkigt, jag brukar nu vara där ons-tors.     annars lite olika )
Jag älskar att blogga och jag älskar mina läsare :D   Men säger inte hur statistiken är. <3



Ha en bra lov och helg alla :) !   



25 okt. 2011

Badat

Zzzz...





Idag så har vi badat med några i 7:an och I 8:an  :D   Det var elevens val, och som tur fick jag och sara tillsammans, ! och några från åttan också. Det var ganska kul, för vi slapp skolar och vi åkte till söderham, ' äventyrsbad '   känns som att det är mest för 10 åringar. men det var ändå kul ;) så jag är ganska trött nu. för vi har badat hela dagen + sedan åkt till edsbyn och ätit gebab. Gott! ( Inte ätit på hela dagen)  Idag så har jag tagit en massa bilder !



Enjoy..


                                                        plask plask , hälsar sara !
                                                         bilder från badhuset..
                                                   chips vore inte så fel efter man badat.
                                                              tagit lite bilder på söta fiskar!
                                                               Jag och sara ;)  <3
hehe, som ni ser så  när vi åkte bussen tillbaka så vela Några ' killkompisar ' vara med på bild :D   Mattias, Andreas, Jonte.
Imorgon så ska jag till min stödfamilj till fredagen och sedan ska vi hämta Robin för då har vi lov i en hel vecka. ;)




Ses alla söta ! <3

24 okt. 2011

Sova.

Go'Kväll ;)



Just nu så sitter jag och mumsar i mig youghurt. som typ efterrätt till kvällsmaten som jag gjort idag. haha Känner mig verkligen mätt och FET. :/   Aja, maten vart iallafall inte så lyxigt ! Men bättre än ingeting.   Hehe !





Dagens kvällsmat :D


Imorgon så ska vi bada !, ' elevensval. ' som tur kom jag och sara i samma lista !  bada i söderhamn, Åka kl 9 Buss dit, och kl 8 till skolan :D kulkul. så jag hinner att bara duscha och käka som vanligt, och jag funderar på att kanske ta med kameran och ta lite kort?  Lägga ut bilder imorgon efter man kommit hem. ska iallafall bli kul och bada med sara !





Ha en bra kväll alla ;) !

23 okt. 2011

Trött..

Hejsan!


Jag vaknade för någon timme sedan. sorry att man inte gjorde något inlägg igår, det va bara förrat jag va så Himla trött.. :O   när jag kom hem i fredags så va ja så himla grymt trött, det ändå ja klarade av va att ta av mig skorna och gå till sängen. sedan somnade jag.. ;)  Det va superkul med sara på tranan, För er som inte vet vad det är så kan jag väl förklara ;D   det är som disco typ. fast lite bättre ! och sämre.     Idag så har jag köpt lite söndags godis istället för igår!  jag bara slappade och läste en bok.. haha, och klagade på att jag hade ont i huvudet.  




Lill Mei. <3




                               Jag och sara i fredags, Innan Tranan :D   Så fin hon e  Lillpluttan !
   Inte mycket till söndags Godis va? Men ni skulle bara sett hur mycket chips jag mumsade i mig igår!
                                                    För söt..
         Well, det är inte många som gillar lakris ,  Men denna va bara söt :D  Gott.


Snart så ska jag nog städa mitt rum, Sara har glömt sin tröjja Hära .. och en kaka. Som är min nu ;)




Ha en fin söndag alla :) <3  Kramisar.