27 dec. 2011

HP skit!

Godmorgon !




Jag vaknade för nån stund sen, Åt frukost och tittade ut genom fönstret, Och gissa vad... Snön och is var borta, ! det måste ha varit stormet, :) man blir ju nästan lycklig..? hoppas att det håller sig till sommaren iaf!, runt kl 3-4 ska man åka till bollnäs, och sedan till gävle förrat träffa robin. ska vara där i någon vecka och sedan han hit. ( kanske) Jag kommer inte kunna blogga på ett bra tag nu, jag har tyvärr en hp dator som e verkligen cp. vad tänkte jag med ens när jag skulle köpa den? hade jag för bråttom..? eller blev jag bara så himla lurad? ;) hah, borde tänka efter lite själv någon gång. om jag skulle kunna så skulle alla som jobbade på stället som gjort denna laptop. dom skulle fått ett skott i huvudet !




                                               jag nyvaken, Osminkad och oplattat hår.




 haha, jag ser ju ut som ett litet monster  biter dig om du inte GILLAR! ihih, nej.  ;) 








           Ses alla igen om ett tag .   :)

26 dec. 2011

BLÅSIGT.

Gud va blåsigt det var inatt och nu, man kunde och kan knappt sova ju :( tråkigt. imorgon ska jag till robin, Någon vecka. och sedan han hit. gissa vart man ska till?




Shopping !





i gävle ska man shoppa för fullt. bara det man verkligen behöver... och lite till! ;)
på morgonen så var det typ jätte kallt i huset. strömmen gick av i några timmar, tyckte mest synd om min lilla hamster.. !  :( Hoppas att den skärper sig så jag kan åka till gävle imorgon. mellandagsrea ! passa på. :D




Ha det så fint !



25 dec. 2011

som det är...

Hej hopp gummi snopp!




Nu så gör jag inte så mycket, Igår fick man en massa julklappar!, mest var det bara kläder..... ( besviken )       men alla vet ju att jul inte e bara för dyra presenter Osv. Det är familjens Kärlek Och umgänge !..  :) jag har tyvärr inte tagit några fotton, men 2 st på mig. Snart ska man lägga sig och imorgon Kanske åka till robin, om vädret Sköter sig.








                                                                      Me


                           dom här skorna har jag köpt i bollnäs för ett tag sedan ! sköna & snygga.
             Vill inte säga hur mycket dom kostade...  men dom var Verkligen    prisvärda! :-


Längtar ganska mycket till sommaren, och jag hoppas att inga tåg blir inställda Imorgon. Jag måste bara åka till gävle och shoppa ju..  En mini lista på vad jag absolut måste köpa innan skolan börjar igen.






Ny mobil.   Check!


Lösnaglar.  Check!


Tights.  Check!


string. Check!


kärlek. Check!




Ska man ta med laptopen när man ska åka till robin eller inte? tycker att det är så klumpigt.. jag och mia ska nog ner till stan några timmar först och sedan tåg. Mellanrea !  passa på alla. Här är en tips för er som gillar Lite Punk kläder. Både tjejer & killar.   ( är ej sån själv )  Www.shock.se






         
               Natti natti alla. <3