18 jan. 2012

Flyttat!

Nyss så har man kommit Hem, ( alfta )   Flyttat nudå :) allt känns bra och lungt. förutom att ellen springer omkring och typ skriker och en massa... men aja, ! sådant ska man vänja sig vid antar jag ..  :D  Dom har gjort om det på rummet och det vart jätte mysigt, vart ganska förvånad.





                                                                   Jag idag i rummet nu.
Yeah fat ass !  shake..   :D jag är ganska glad + trött, hållde på och somna ganska mycket i skolan.. tur att man fått större säng och mjukare.   ska lägga mig kl 9. jag är seriös.. är verkligen trött.. ;)








HA EN FIN KVÄLL ALLA FANS!





17 jan. 2012

Vad gör man!?

Hello-Hello-Kitty!




Hello alla Kittys och doggys. ;) haha, just nu så har jag nog ganska tråkigt. kommit hem nyss och ska städa lite senare. håller på och koka lite mat.  Imorgon ska jag till Mia, idag lite runt kvällen Kommer sara hit och sover över, Hon var här igår också, jag bloggar inte så värst mycket förrat jag tycker att det är viktigt med bilder, som är bra. cam-bilder blir inte det bästa men får nog duga.. eller vad tycker ni?








                                                              Hello-kitty Bubblor !


     jag vill verkligen ha sommaren tillbaka !  Hoppas att vintern går över väldigt snart... :) det skulle nog göra mig lycklig en aning.    VAD SOM INTE DÖDAR DIG FÅR DIG STARKARE! till er. <3






Ha en fin kväll!