22 mars 2013

Tårta

Heej :) nu så ska jag och crille lägga oss strax. han har suttit vid datorn en massa ;( så jag e skit trött. sovit halva dan typ och jag har haft en dålig jävla morgon, och typ dagen. men aja, sen så handlade jag på en massa hem till crille och vi gjorde en tårta! rosa såklart :) vi firar för att vi är bäst. tårtan smakade pefekt!

 köpt armband på stan också idag :)


20 mars 2013

blogg

Kolla min pojkväns blogg :) <3 är hos jenni nu.. sola blir det m.m !

www.cgundeadrealm.blogspot.com han skriver på engelska. om allt, om mig och lite till!

19 mars 2013

Sommar kläder

Tjöheeej! jag ska beställa snart sommarkläder. awesome :) har kollat runt osv. finns ju såååå himla mycket som e så sjukt snyggt asså? ska beställa först iaf en sommarjacka 400:- och ett par converse 300:- och sedan kanske ett par till.



vad tycks? asså jag tycker ju självklart att det är snyggt med ett par vita converse, men det är så himla typiskt nu! alla, precis ALLA har det. visst är det sjukt snyggt ;) men JAG har börjat och bli trött på det. så det blir väl lite annorlunda stil till sommaren, haha om det ens blir någe sommar i år förresten? :) men längtar as mycket iallafall ja! idag så hade man 3 nationella prov i NO. seriöst ;( det var hemskt. får se vad man får för betyg på det. trötter, ska snart sova.


Nå. dom är ju snygg :) men vad tycker ni om det jag skrev?? godnatt <3