8 dec. 2011

Bollnäs

Näs-boll
i'm just kidding!




tjo tjo fans.För ett tag sedan kom man hem från Bollnäs, med Jenni Jag och hon har varit halva dagen Efter skolan På bollnäs, Vi Tog en shopping tur :) det var ganska kul, lite länge sedan man var med henne ju?.. Aja, ! vi hade ganska kul.. det som jag köpte får ni nog se i nästa inlägg  ;) Hon köpte 2 par handbojjor, ( Sexigt..?! )  sedan lite godis osv.   :D  ganska mysigt när det var mörkt i bollnäs, med en massa andra ljus !..  



                                                                       Jag idag.

                                 när man kom hem så åt man Flygande jacob.  Nästan Favorit, mat!..
                                                              jag förr igår, vad tycks ?!.
 senare ska man kanska titta på någon film, och sen Höpp-i-sängen.  Längtar.. ;) sova är det bästa jag vet, särskilt, nu när man gått hela dagen i bollnäs!... I högklackat med tighta jeans. Jobbigt, men så vackert.. !  ( sorry att man inte har gjort så mycket inlägg, men fler kommer såklart!... datan här är verkligen seg. Miss u all! )





Huggs & Kisses / Yossi

6 dec. 2011

DUSCH FORT!

Tjo Tjo alla Läsare :) !


För någon timme sedan så hade man åkt till edsbyn, lämnade några filmer och sedan åkte man förrat Gymma en stund, det vart en timme denna gången :) lagomt för mig iallafall.. Jag orkade mer denna gång än förra gången, kanske ska sätta igång igen och sola ?  verkar ju se ut som en blekfis!.. Jag kanske ska ta med laptopen till mia? ( är hemma en stund nu)  kommer till henne igen imorgon till söndagen.. ! vi ska åka till bollnäs på en shoppingtur igen.    Funny!





                                                     söta jag idag! innan träningen.

Jag har tyvärr inte gjort så mycket inlägg.. det är förrat hemma hos mia, är datorn så himla seg.. tar kanske 1 min för varje klick man gör.. Gud va segt.. : o   men denna datorn verkar också cpa upp sig imot mig. vad håller du på med tussen.!? :'(    skojja, Vet att ni saknat mig alla :)!






Hoppas att ni har det bra <3


5 dec. 2011

1 timme

Nyss Kommit hem från Promenaden.. jag mia och hennes kompis som heter anna :) Vi gick ute i en timme, ganska Länge tycker jag.. Det var varmt, men ändå så himla kallt, När jag skulle gå hem idag från skolan så blåste det så himla mycket så att man knappt kunnde Se något : o   Stackars min rudolfNäsa!  :D  snart ska vi äta älgkött.. gud va äckligt.. älskar kyckling.. men Älg... Uh, blev spyfärdig så fort jag såg det.. ! HELP.



                                                                         Jag Idag.


Jag har gått upp Till 50 nu igen  :) tur det.. men magen känns så fet..   Vilket det verkligen är. På fredagen ska man ut till tranan ( disco) men Lina& sandra.. Och kanske några till :) Kommer nog att bli kul.. !   Kommer hem imorgon efter skolan en snabbis och sover över, mia skulle till någon fest.. Ska man ta med laptopen så det blir lite mer inlägg tro? denna dator e så seg att jag nästan dör..

Hörs mer sen :)

4 dec. 2011

Till Mia

Nyss vaknat.!




Snart så ska man äta.. kanske.. :) runt kl 2-3 ska man åka till bollnäs med robin, Hejdå älsklingen min.. hörs.. jag och han kommer inte nog och ses på 3-4  veckor.. ?! : o  men jag ska till han över jullovet, Tur det ! det bör man annars dör man. Ska vara där då i 2 veckor :) lagomt.. efter man skjutsat robin till bollnäs så ska man åka hem till mia, ska vara där i en hel vecka.. Så det blir inte så mycket Bloggande. Vet inte riktigt om man ska ta med laptopen eller inte?,liksom..  blir så mycket jobb ju.. Och idag ska jag öppna mina paketer hos henne!

sorry ingen bild på mig idag.. men säkert senare ?





Kramar på er!