21 okt. 2011

Tranan!

Hey!!


För ett tag sen så har jag och sara kommit hem från skolan, !! vi har planer för fullt idag ;D vi ska tydligen ut på tranan idag och dansa loss! det har varit en jobbig vecka. blir nog jobbigare men idag så ska vi ha kul!  (HAR)   vi har ansiktsmask på oss och provar en massa kläder, lyssnar på musik och pratar lite skit :)   Mysigt.




Dagens lilla jag Och sara.


                                                                            Me  <3
                                                  Vi köpte lite kakor :D kakmonsterna..
   Ansiktsmaskerna luktade vitchoklad. men smakade tydligen inte så !   ;)
                                                                  Sara med sin på.
                                                  Jag efter den, huden kändes bara lenare !

Gott!!

Nu så sitter jag här medan sara tvättar av sig, Jag ska duscha efter vi ska äta, Vi ska på tranan ikväll, Kl 9 till 12, haha, vi fick inte va där till 1 för hennes mamma. eftersom det är hon som kommer att sjuktsa hem mig så. synd va ?!  men får ju för mina päron. men aja, man får väll vara glad för det som man får. det kommer nog att bli grymt kul!  synd bara att timmarna går så himla himla segt. avskyr att vänta ! men sånt i livet  ;)  Och sorry att man inte skrev något igår, !! <3





Ha en bra helg på er alla :) <3  Kramar / Yossi



19 okt. 2011

Trött..

Hej alla sötnosar !


Just nu kan jag tyvärr inte lägga upp några bilder på Mig ! men tur att  deras data fungerade.. :)  idag så har det vart kallt ju..  Blåsigt och BLÄ.  jag känner mig ganska trött idag.. ska bli skönt att somna sen!  <3  Hoppas att ni alla har en bra dag iallafall :D   Önskar Yossi.



Kramar vi hörs ;) <3   ( snabbis inlägg )

18 okt. 2011

sorry!

Hello.

jag tänkte bara säga er alla snabbt innan jag lägger mig idag. att imorgon ska jag till min stödfamilj till fredagen, så jag vet bara inte om jag kan göra nå mycket inlägg då, för jag tror att deras data e cp..  :(  synd ! men hoppas att det ordnar sig. så ni får nog alla sötnosar ta en paus ifrån mej !

Lilla jag nu.


hehe, verkade att se fet ut där vid ansiktet. men det är nog lungt !  kramar på er och...






SOVSÖTT ! <3





Max

Heej !


för ett tag sen så kom man hem från bollnäs, jag och Anneli har varit där och kollat runt lite i affärerna och varit på max och ätit, syrran fyller år snart så vet inte riktigt vad jag ska köpa!   : o    Men iallafall så är jag ganska trött idag och det är fortfarande pissväder ute. pissar gud på oss förrat alla e så dumma ? skulle inte förvåna mig ;)    Idag så har jag lånat en bok som heter Brev-vännen Ally Kennen  .  



Dagens lilla jag & götta !






                            Boken verkade bra, läste några sidor innan förstårs !

Dagens mat då :D  haha, ja har blivit ganska onyttig de senaste dagarna eller någon vecka. bara kanske någon vana som pluppat upp??  men hoppas verkligen att man INTE går upp i vikt.. skulle dö isåfall!   hemskt hemskt hemskt..   senare ska jag nog titta på någon bra film.. eller bara somna.



Ha en bra kväll alla <3

17 okt. 2011

Home.

Tjena på er alla

töntar, fjortisar, coolingar, idioter, sötnosar, snällisar!






Nyss så har man kommit från skolan och nu är man hemma ! dags att bara slappa och äta en massa kakor vid sängen ;D  det har vart en jobbig dag tycker jag, tråkig och så himla meningslös! skolan suger men samtidigt så himla kul ;)  WOOPS! där fick jag mig ur det..  haha :)   idag så känner jag mig lite glad, men samtidigt ledsen.. ( har inte mens ! )    jag ska kolla snart på en rolig film, men den är också störd. !  den heter TRATTEN&FINKEL     Hehe, har sett filmen för ett tag sen. men varför inte igen ?   Igår så satt jag och syrran och kollade på film som heter Shrooms    Den är ganska kuslig..  


Dagens Lilla jag och lill-filmerna !

Senare så ska man städa hamsters bur då.. trååkigt, kan den sluta pluppa ut en massa russin? ;D haha skojja, men aja, bilden togs idag, Hamstern hälsar  :)






Ha en bra dag alla mina söta läsare ! <3 cya again.

16 okt. 2011

Hemmåt !

Heii  <3


Just nu så gör jag inte så mycket. haha, glömde visst att logga ur min Blogg, men iaf så tänlte jag bara säga att jag Ska hem runt kl 7 idag :) så sen blir det nog bara att duscha äta lite och kolla på tv innan man lägger sig igen ! när man är hos robin så rinner tiden bara iväg,  Inte kul alls  det vart bara en snabbis inlägg, men aja <3 ha det så bra alla Goa !


Hörs. :D