8 okt. 2011

lördagsmys

HejsSvejs!


Just nu så har jag kommit hem från Hemköp.  precis när jag vaknade ca 12 tiden så frågade jag om vi skulle åka o handla, och det skulle vi, typ precis då! så jag skyndade mig att borsta tänderna och klä på mej, Men ingen fruckost.  haha :D  vi var och handlade en massa istället. ska käka tacos idag, Fruckosten blev GODIS!   :(   inte så bra mej aja. jag börjar bli iriterad på min syrra och hennes kille. sitter på sitt rum och nördar vid datan, gud vilken löjlig par!


Gott med lösgodis :D haha, mitt internet cpar !  synd,.. men aja, myslördagen är häär   tur det då!



ha det så bra alla !

7 okt. 2011

Host!

Tja.

Jag kom hem nyss från skolan, idag så har allt gått jätte snabbt. men aja, det blir ju så när man tänker sig frammåt. om ni fattar !  :)  Jag känner mej lite förkyld idag. har hostat en del! ajabajja..  :(  men aja, idag så skulle sara vara med mej igentligen, men det gick inte för henne hon skulle till bollnäs och träffa sin syster.  och shoppa, eller vad det nu var för nåt!  


dagens Lilla jag. (  gjort effekt på en bild. men annars så är dom alltid helr naturliga! )

Idag så gör jag inte så mycket alls, ! gud va bra det är med fredagen. inte alls bara förrå ' Fredagsmys'  Det är mest förrat det är avslappande..  skönt att slippa skolan, när man kommer hem så tänker man mest på att det är helg både fredagen till söndagen.    :D kul.  haha!



* host host*



Kramar ha en bra helg alla!

6 okt. 2011

Chilldag!

Heii!

nyss så kom jag hem från skolan, ( hem till mig) och plötsligt började det spöregna och blåsa!, tur att jag hann att komma in :)  idag så har det varit chilldag. Fast jag fick göra om proven.. och lite till!, jag har glömt plattången hos mia!, vart lite orolig, men fick veta att hon kunna komma till mig och lämna den om ett tag.  Tur det!, jag skulle nog inte kunna klara mig utan det ;D  haha..  Idag så har jag töjt ut den andra örat mera. och bytt den gröna till den andra..  Efter skolan så stack jag och Sara till ica en snabbis, hon köpte godis och dricka. på nåt sätt är hon så himla SÖT!   alltid brukar hon köpa dricka. och en extra till.. förrat jag också ska ha schyst Bästa vän man har va?..  Snart så ska jag äta.




Dagens GullBilder.


  Tss... pissävder.. :O   Men aja. man får väll nöjja sig med det då!, hoppas att ni iaf har bra väder där ni nu bor !?  ;)





Ha en bra kväll alla gullipluttar!

5 okt. 2011

Solat.

Hey!

Just nu så tittar jag på tv.. snart blir det Bonde söker fru..!  haha, kul och se på  Det, ;D  jag är hos min andra familj nu. Hos mia, Men imorgon ska jag hem igen eftersom Hon ska till göteborg och shoppa.. kanske julklappar redan  nu?  :)   Aja,.. Idag så har jag och hon solat i sularium.  

en snabbis bild på mej därefrån..! 


 snart så ska jag hoppa in i duschen inann det blir bonde söker fru.  Och sen så ska jag lägga mig ;D  Det är prov + läxa till imorgon! stackars mig.    Ps. 
jag vela bara säga till er som komenterat de förra inlägget.

1.  varför skulle jag ens kommentera mina egna Bilder/inlägg?  Jag har haft en blogg förut så det är väl inte nå alls konstig.?

2. Jag har Inte komenterat. + jag vet att mascaran är tillsammans med en tidning, Och det räknas också som att man köpt.. 

3. om Ni nu ska komentera piss och vara kaxiga så kan ni lika gärna sluta och läsa Bloggen.


Ha en Bra Kväll!

4 okt. 2011

Shoppingdags!

Tja!

Idag så.. Har jag och Anneli min ' stödkompis '  varit i bollnäs, och jag har shoppat förfullt idag, ! smycken,  tights, mascara, m.m !  ;D   Kolla in bilderna, som ni ser så är det ju ganska mycke  bilder som jag tagit idag.. haha, ni kommer nog lära känna hur jag är ! Och sedan vart det Mysfika!,  Lill Bild på Lilla Jag idag!


                                                      Jag och anneli.   <3
                                                 Haha, Jag provade ett par supersöta solglasögon!, kunde ha dom, så jag köpte dom, allt som jag visar idag har jag köpt.  förutom jag o anneli då!  haha, ser ut som en spion..  ^^
                                           Supergullig, Läppstift på både sidorna.. om det syns !
                                         Lösnaglar. men vet inte om jag ska derekt använda dom!
                                             Jag har ju töjning.. men dom kunde jag bara inte motstå!
                                            Ett par ' vinter / höstskor.'    Skitsnygga !  ;) mina.
                                         Och till sist vart det gofika ..!    ;D  Min.

                                         Annelis..  ;)   Gött.   Närmare bild på det !    frestande?
                                       som ni ser så köpte jag 2 st mascaror, och jag såg att det var någon som hade komenterat om vad jag använde för mascara, jag använder denna. mest..  och den heter : LAURA KEY so lashy mascara.     o så  använder jag en till mascara som heter :    Oriflame beauty.
  Den är bra, men luktar inte så gott.. haha, men den kan ju inte derekt vara gammal va ?!..  ;)  aja, idag så har jag haft det bra,   Men nu måste mina fötter vila efter allt gående på stan !    <3




Ha en bra kväll alla goa <3

3 okt. 2011

KvällsInlägg

Go kväll.

Jag satt och funderade på att lägga upp ett par bilder på vad jag snart ska köpa, Töjningar till öronen, förr hade jag det men slutade, igår så satte jag in igen, Ska töjja ut lite! blir ju snyggt  :)   Och lite till. ett par supersöta troser, som alla tjejer , ( eller dom flestra )   skulle nog helt klart vilja ha !    :D  

                                       Oså hittade jag ett bar skitsnygga sexiia.. Tights!
                                                  ;)  avundsjuka?.   Töjningarna som jag ska ha.
                                                 Töjningen som jag har i nu.   ;D   hehe.
           Snart så ska jag väll ta en kvällsFika o sen fort in i sängen och sova gött.
för imorgon är det skolan. gäller att man inte blir uppe så sent o sova på lekteonerna! ;D



Ha en mysi kväll. <3

2 okt. 2011

Hemma.

Tjo!

idag så har jag stannat hemma..  pga, Bråk, och inte nå ork alls, självklart kommer jag att ångra mig sjukt mycket sen. men sånt händer ... slipper ju provet iallafall ?! :o   Idag så händer det väll inte så mycket. senare ska jag nog titta på nån film och bara slappa.. ^^  gud va lat jag är!, jag tog nyss lite bilder på vad jag ska&måste köpa snart!  + 2 snabbis bilder på dagens Lilla  Mej.


                                         snygga skor va :D ?  de kan man ha på tranan nångång?
Brukar ju ta kort med en vanlig kamera men tänkte leka med denna först idag :D   haha, Nån användning ska den väll va?  laptopen e ju självklart NY. Självklart valde jag lite till, men det tänker jag inte lägga upp Nu!  men seriöst. idag så finns det inte alls nå mycket att göra.. !  men jag kan ju passa på att städa & lite till.


Ha en bra dag ;D <3