24 dec. 2011

FIRA!

GOD JUL!


På morgonen så vaknade jag hemma hos mia, Vi fick öppna presenter  efter vi ätit frukost. och sedan i julstrumpan. :) jag fick en massa kläder & smycken. vart ganska nöjd. Nu är man hemma, har nyss duschat och håller på att packar upp, jag har varit hos henne några dagar. Snart ska man äta Julmat och Sedan öppna Mer presenter som ligger fint under julgranen.. !  Hoppas att tomten kommer, eller vad tror ni? Hah, alla vet ju att det inte finns. men är det verkligen säkert...?  jag kan tyvärr inte använda kameran mer. men Kameran på laptopen finns alltid kvar.. ! Ska knäppa kort sen. På vad jag fick av Mia, Och av föräldrarna.








Ha en jättemysig jul alla Läsare!

22 dec. 2011

Ledsen!

Vaknat nyss och...


Fått Mensen !  Jag har inte ens orkat att blogga ?... OH MY...  :)  okej, detta har hänt, jag har inte haft lust eller ork att blogga pga. jag har haft en massa bråk hemma och sedan  har jag inte fått mitt mens.. gissa om man är orolig? Men nyss så fick det. haha, förstår att det inte är så kul och veta för er men jag är nöjd. jag har lite bråkigt hemma ;) får inte låna kameran mer osv.  hur kul är det då att blogga ? Men don't worry be happy! jag jobbar på saken.  Jag är hos mia just nu, och imorgon ska vi fira mini jul här innan man ska  åka hem igen, på lördagen. och sedan ska man nog åka till robin På måndag eller tistag. just nu är han i stockholm och handlar presenter.. Åt mig  ;)  säger han.  Fast en massa.. Men det har ju jag med.




Hörs när man kommer hem alla !

18 dec. 2011

Sovit över

Sara har sovit över sen från igår, snart ska man äta.. Hon har åkt hem ;) när hon var är så tittade vi mest på film osv. Anledningen till att jag inte gjort nå mycket inlägg alls är ju förrat jag inte har någon kamera + man ska ju vara social med vännerna sina? Imorgon är det skolan igen, och äntligen säger jag woho! Jag slutar på onstag och då har vi 3 veckors lov..   ;) semester från skolan, Då ska man åka till robin i 1 vecka och sedan han hit. Längtar!.. jag kommer få 8 paketer från mia sa hon. kanske mer...? Om man har varit snäll då..? ;)





Det har man nog allt....  ?!   ;)








ha en fin kväll  önskar Yossi!