14 jan. 2012

Sova?

Godmorning!




Nyss så har vi varit och köpt lite målarfärg. Vi ska göra det om hemma lite, Och fixa ett rum åt mig här :) jag ska bo här mycket mycket mer nu. 2 dagar varje vecka hemma, och resten här. senare så ska man åka till bollnäs och äta på Max, och sen en stund så ska jag vara med en kompis.. !




                                                             ellen ska försöka sova på soffan.. ^^
                                                       lilla jag ;)  hehe.. skulle gärna sova ja med!






           ha en fin dag alla !



13 jan. 2012

Natti

ska sova ! 


ska sova snart, imorgon blir det att äta på max en stund i bollnäs och kanske ut å träna. ;) hoppas att ni alla fans har det så bra <3 har tyvörr inte haft tid, eller lust att blogga så mycket, Har färgat håret mörkrött.   ni får se imorgon !  






natti natti !

10 jan. 2012

p stav!

Hello!.




Jag tog p stav igår och det gick bra, men plåstret satt inte riktigt där den skulle.. men det gick ändå bra, fast man kan nog säga att jag kände halvan som nål. :O


 sen efter någon vecka eller så, så när det har läkt så kan jag känna den under huden :) fast det kan ju kan nu också, men det känns lite läskigt. det sitter i ca 3 år. för er som inte vet vad det är, så kan jag nog förklara lite.. ;)  det är en liten stav , Ser ut som en liten pinne, 3-4 cm lång, och ca 2 mm tjock.. den sprutar dom in i armen, vid armbågen och sen är det klart. den gör så att man inte blir med barn och slipper använda kondom. men sjukdomar finns ju alltid kvar där ute.. så använd kondom iallafall!   :D  senare ska jag sola och Träna med mia. Kanske fler bilder kommer.  skolan imorn..








ha en  fin Tistag!




                                                  

8 jan. 2012

har så tråkigt

Kommit hem för ett tag sedan ..   ;)  jag har så himla tråkigt hemma så jag tror att jag dör. då menar jag det verklogen också..

                                                             ritat en bild för kul !




Hoppas att ni har det kul iallafall ;) ha det gött.