10 mars 2013

Ryssland

Nu så sitter jag och lyssnar på ryssk musik :) som min syster luba skickade, jag har fått kontakt med dom flesta nu inom familjen, men det var min syster shenja, som först fick kontakt med dom. jag är så glad. det känns så overkligt och OJ vad stor släkt jag har!!!! awesome. så konstigt allt det här :) och alla är så fina. vill bara grina ihjäl känns det som. så mycket som har hänt.. pappa har dött i cancer när vi blev adopterade 2006. och bror dog i olycka ungefär samma tid.. en jävla lastbil körde på honom och hans kompis när dom åkte motorcykel. ;( allt är så känsligt. jag och min syster ska göra en resa till ryssland nästa sommaren, handla med en massor till dom. syskonen osv. dom är fattiga... fattar bara inte varför allt ska vara så orättvisst ;( ps. jag ska tatuera in en fjäril snart på halsen.

 Luba och hennes dotter. hon fick reda på att pappan knarkade, så dom gjorde slut.
 Kristina, 2 barn och hennes kille slår henne, absolut mycke då han blir full. finns ej så mycket att göra. det är någonting som inte stämmer tycker jag när man ser in i hennes ögon på bilden. fick den idag, hon är på sjukhus.
 jag och min syster shenja, om hopp och få åka till ryssland och hjälpa till dom lite och så vidare med livet.

Våran kusin Viktor, i som var med oss på barnhemmet, minns honom som dryg. men han verkar ok nu :) helt vuxen och han har en flickvän. det blir och fira när vi kommer dit.

Det är så mycket i mitt huvud just nu.. fått reda på så mycket! efter denna vägen där Viktor är, bodde vi någonstans tror jag. efter denna väg minns jag och min syster att vi sprang osv. saknar alla dom stunderna.. vill bara gråta..
Min tatuering .. ah ska bli tatuering :) vad tycks om den?
hoppas att jag får det för killen som ska tatuera.. en viss ålder typ runt 17 eller om man ska fylla snart. HOPPAS!