26 nov. 2011

Taccokväll.

gud va gott det är med tacos :) Nu är man riktigt riktigt mätt.. vilket jag ångrade mig derekt. jag har nog fått fettfobi..? Aneroxia..? Uh nej tack !  Men jag vela visa er det goda maten. och de feta magen och kroppen som jag har efteråt. seriöst.. hur kan man ens se på sig själv ?!..



                                               Tacco. gott men farligt.. ( enligt mig )


 Jag har gått ned 3-4 kilon Vilket är bra? jag vill väga 45. just nu har jag gått ned till 48 ! och vägd 50 för några dagar sedan bara.. Lårna hatar jag hos mig... !
       kalla mig aneroxia barn eller fetto! jag bryr mig inte. mycket finare med bara skelett.. ?






NATTI NATTI ALLA SÖTA LÄSARE !

Bollnäs hela dagen.

Nyss så har man kommit hem från bollnäs ! jag och robin har handlat lkite för fullt idag, Presenter Och julklappar. det var ganska mycket folk överallt :) vi var i Dollarstore&Rusta. Och gud va söta saker man har fått se, ! men bäst av allt så har jag själv köpt en massa sött.. :D






                                                              Jag Idag.


                                                       sötsakerna som man köpt idag! :)
Ikväll så ska man nog bara ta det lungt och titta på en film. om inte robin åker hem? ..






Kramisar hej!

25 nov. 2011

Fredagsmysii

  Nyss så har man ätit. allt gick bra när man hämtade robin, haha.. som vanligt så har han ganska mycket med sig! :) va sött. han har tagit med sig en stor present till mig. ( fyller år nästa vecka ) e stor chokoladAsk. och en massa dricka och chips.. haha :D gott. men nej tack! Idag efter skolan så har jag 'minishoppat' lite med sara, Orka vänta ute i 1 hel timme ?!... tänka sig att man är TVUNGEN och vänta på en skolbuss. som inte ens e ren.. eller fin.. !







                                                                    Jag idag.


                                                         Godsakerna som fredagsmyset...!
                                                     gott gott gott, nej nej nej... !
                                                             presenten som jag får.. ;)
sakerna som jag själv köpt idag... till och börja med, en massa söta misstag, då måste man ha en söt sudde..! så himla gullig, och den luktade jordgubb också.. man skulle ju nästan kunna äta upp den!
                       hehe, sedan så behövde man några fräcka nagellack & mascara osv.
                                                              rekomenderar ! :)
                                               efter skolan.. fin utsikt ju ..!? 


sorry att det inte syns så bra på just detta fotot ? men iallafall :) jag och robin har det bra just nu.. mysigt ska det va!


                                                                 M3 and my honey.


Ha en fin fredagsmys !




Robin

Skoldags.



just nu sitter jag i skolan och jobbar lite i NO. det går nog bra.. tror jag, haha :) jag 'jobbar' ju just nu. senare när jag kommer hem till mig så ska jag städa hamsters bus, städa rummet lite, packa upp och sedan duscha en stund innan man ska åka och hämta upp robin. ( min kille )  Hah, jag vet inte riktigt om mamma kan sjuktsa? isåfall får det bli taxi en stund. fler bilder kommer det upp på mig och han senare ikväll :) har märkt att det är varmare än i´går ute. gud va bra!




Kramar på er alla ! :D

24 nov. 2011

tappat ork.

Go'Kväll!



Nu sitter jag och kollar lite  Jullotta På liseberg. :) Idag så har jag inte ätit något.. vet inte riktigt vad som händer med kroppen.. eller mig? Liksom, jag har tappat helt o hållet matlusten. blir nästan äcklad.. haha, Fettfobi? Hoppas verkligen inte, men jag kommer väl och vilja äta snart.. ( Hoppas! )  Jag har gått ner i 2-3 kilo.  Dryckir energydrink nyss, hoppas att jag orkar vara uppe till 11 åtminstoende ! haha, Seriöst, jag har blivit för trött nu. skolans fel kanske..? skulle inte förvåna..!  :D



                                                                           Jag idag.


Well. thats me!


Snart ska jag kanske dricka te innan läggdags? om man nu inte spyr.. ahah! ;)

23 nov. 2011

Mys

Nyss så har jag ätit, Blåpotatis&korv&ägg. haha, det va ganska gott, blåpotatis smakade precis som vanlig potatis, den heter dom inte blåpotatis den heter igentligen Blåkongo. Senare ska jag och mia slå in julklappar till Tea&Clara&ellen.   :)  Sedan blir det å cykla en stund innan man lägger sig.. Mådde inte så bra efter träningen igår, men nyss så har jag ätit mig mätt, så det får räcka ett tag! känner mig ändå ganska trött och svag idag. who cares?




Jag !


                                                                   Enda Bilden idag !

ska knäppa kort på alla julklappar senare. <3

Skolan

Skolan.


Just nu sitter jag i skolan, sista lekteonen  nu  NO. tråkigt, och kul ! :) inget och göra, kommer gå till mia efter det här, så blir nog inte så mycket inlägg bara så ni vet. sorry !





Kramar!

22 nov. 2011

fint

så himla sagolikt.. ? bilderna tog jag idag.. 




                       denna bild togs efter gymmet. haha, ser så himla mysigt ut ! :) 




NATTI NATTI !

Hunger..

Gymmat nyss.




Det gick inte så bra denna gång, jag vart för trött och mådde illa efteråt :/ haha, jag har inte ätit någonting idag, tappat matlusten.. men ska nog imorgon? Imorn så ska man till mia, innan jag började gymma idag så köpte jag en present till henne, jag fyller nästa vecka en onstag. och hon nästa vecka en torstag haha, så himla nära ;)





Bilder på mig idag.






                                               efter gymmet blev det dusch hemma..
                                               Mias present, säger ej vad det är! :)




Ha det så fint <3