7 feb. 2013

Sova

nu så har man duschat och spelat lite med crille nyss :) ah, har tagit fika osv. ska sova alldeles snart, crille ska ringa oså. imorgon har vi över 3 timmars prov IGEN på svenskan till kl 12 typ. sjukt jobbigt, men vi slutar då direkt också, så får ta tidigaste bussen som går då direkt till crille! :P sen blir det välla gå på stan och hem och mysa. <3 Godnatt!

sucks!

Idag så vart det fan inte som man hade tänkt sig! :o bion sög. det handlade om 5 blattar som rånade stackars små 3 pojkar och dom fick ju inte ens någe straff alls. asså FILMEN SÖG BALLE! Vill skriva så jävla mycket mer om er utlänningar.. men låter bli :) Aja, dagen har varit seg men med skratt av en god vän har gjort det hela okej :D jag och jenni har världens korkade och bästa humor, flesta av er kommer nog fan inte förstå ett dugg... eller ah.. haha! vi har vårat egna humor liksom.. :)  ASGARV!

   



6 feb. 2013

bio

nu så är man på skolan och alla ska samlar och en massa sådant :) ni kommer och få se bilder senare när jag kommer hem..

bowling&planka

Well well, nu så är man hemma :) kommit hem för ett tag sedan typ. ahh lyssnar på musik nu och saknar min älskling redan så mycket. <3 imorn blir det och kanske vara med jenni, och på fredagen åka till crille. då ska vi också ha prov får se när, ;O hoppas att jag hinner och åka till ungdomsmott.!?  aja jag och crille var på bowlingen och det gick bra :D han vann. och vi åt, AS gött, och fika efter åt. seg och lång dag idag tycker jag. fast mest i skolan ju.. försökte och blogga genom telen, men ibland så vill inte bilderna fungera!








ÄLSKAR DEJ.<3 ahh ni som är singel.. asså ni missar verkligen något stort :) fast aja, det är ju bra med båda sakerna.. Lång dag imorgon, men det blir Bio med klassen i edsbyn då på morgonen, så lite chill är det välla! :) vi ska kolla på en film som heter play. hoppas att den är bra ;o asså så jävla korkat, dom i celsius fick sluta efter dom haft prov idag + så fick dom ha med sig vad dom vela ha o äta då på provet.!! och vi fick INGET av det. :P antar att vi är för bra. Pfftt!

5 feb. 2013

bråttom

as mycket och fixa idag. kanske blir något inlägg sen :) !


saker och fixa

asså just nu så har jag lite för bråttom tycker jag, känner mig redan trött, ont i magen, mensen bara vräker på förfan! :o ska duscha, nyss målat naglarna osv fixat dom så det måste torka. ska ta en lång dusch, fixa håret ordentligt med hårinpackning oså. har håret uppsatt nu i några veckor i en bulle, för vill inte att de ska vara så slitet, och sen innan jag ska till grekland så ska jag ju färga det mer :) ahh ni fattar, några veckor får väl mitt hår vila. inge platta hår eller nåt, o smörja in i olja  ( daily oil elivixir) as bra. och gissa vad!? imorgon 08:15 ska man vara i skolan, 08:20 börjar nationella provet i 3 timmar och 20 minuter, och då måste man sitta just så länge o bara lyssna och skriva eller vad det nu är. men skriva för hand får man ju ;( asssåååå shit det är ju hemskt, så jag ska försöka och vara utvilat och kliva upp tidigare, äta ordentligt och gå till skolan. men sen så kommer jag ju säkert vara helt slut efter skolan då när jag och crille ska bowla :O liksom wtf?

My darling today. <3


bollnäs


just nu så är man påväg till bollnäs! :) till min pojkvän. gud så bra det kommer och bli, och sen när man kommer hem så ska man dammsuga och torka golv och tjäna pengar på det.. :) och har fått reda på att 17:00 imorgon så ska jag och crille bowla och äta planka för bara 60 kr !! awesome.

tacco!

också gött ju.. ;D






hemkunskap

nu så är man på hemkunskapen och vi ska äta cheescake. hoppas att den smakar bra :) asså det är ju förrät. innan lunch... ahh så knäppt :o eller hur..?!



snyggt asså!

Sitter och jobbar på skolan då :) typ. jag o jenni e klar med allt, så antar att man får ha det lite roligt också, kollade lite kläder på hm. och gissa vad jag hittade!? fyfan va snyggt, jag VILL HA! :o ahh man blir ju förfan nästan kåt.


Ahh vad tycker ni? :) alltså nu till sommaren kommer jag o bara gå i jeans shorts, as snygga, och linnen o skjortor. kanske jeans såklart, undantag, om det nu blir kallt.. jag längtar till sommaren så jävla mycket asså ! :D

4 feb. 2013

varit med jenni

Underbara jävla blogg :) nuså kan jag äntligen göra en fucking inlägg. hade försökt och göra det några gånger hemma hos jenni från mobilen, eftersom bilderna skulle vara med. men NÄÄÄ inte fan vela bilderna vara som jag vela! usch förfan. slängt iväg mobilen några gånger nu asså. men jaja jag ska väl försöka o bara lugna ned mig. :D solat hemma hos jenni, ätit götta och en bra film. hann ju tyvärr inte kolla klart på den.





Just nu så är man äntligen hemma, ska duscha en snabbis sen.. åh saknar min crille så himla mycket. <3 jag och han ska kanske bowla på onstag, om det nu inte är fullbokat! :O Och imorn så kommer syrran kanske hit.  Awesome, jävlar om det snöar hela jävla dan ;(     HUJJ ! :)

3 feb. 2013

snyggjävel


jag och min älskling frå  igår.  fuck fick damp på telen så skulle igentligen gjort nå mer inlägg.