4 feb. 2012

Bada med ungarna?

Hello!


sitter lite vid datorn nu, ätit glass nyss och gör inte nå mycket alls just nu. :) idag så ska man kanske bada med ungarna.. aja, har inte så mycket att skriva om.. kallt ute?




ha-ha

Bada med ungarna?

Hello

2 feb. 2012

Yossi

Jag utan näsa? ...



                               hur skulle du se ut utan näsan? eller jag... !  =
                                 haha, roligt och göra om bilderna..  ;)
snart ska man duscha och sedan dricka te och sitta vid datorn lite.. kanske titta på BIG LOSER SVERIGE?

1 feb. 2012

DollarStore

Godnatt!


Idag har man varit med crille och gått lite på stan och dollarstore. :) mys mys. snart ska man sova .. om man nu kan ! fixat en bild till, det var tydligen att dom stängde om någon månad på picnik.







Kramar !

31 jan. 2012

I sista minuten!

Hej Alla Gullungar!


För ett tag sedan så gick jag in på en sida som man kunna göra effekter och en massa sådant, med bilder, så jag tänkte prova, + så vart det gratis eftersom det var i sista minuten typ, så tur för mig :) hann ju göra en massa bilder mycket finare..  Idag så har jag städat rummet, hamsters bur, och fixat en massor på datorn. snart ska jag nog ta lite te och sätta mig vid tv innan man ska lägga sig.



                                                           här är  Några bilder på mig som jag gjort.








         Senare ska ni få se en bild eller flera ( om ni har tur )  På min Nya kille. :) imorgon efter skolan ska jag åka till han, och vi ska ner till stan en stund.   Mysigt!     att jag inte bloggat är pga.   att jag varit deppig. men räkna  med det i vissa lägen. + '' veckans sötnos ''  är lite osäker på om det blir något av det. vad tycker ni?


                                                      Godnatt ! 

30 jan. 2012

Skolan..

Idag efter skolan så ska man hem och packa lite.. :) och senare gå med älsklingen och bada. just nu sitter vi och inte gör så mycket. engilska.   hoppas att ´det blir god mat i skolan annars är jag dödens !


hörs mer senare, man kan inte få för mycket av det goda!

29 jan. 2012

YOSSIES

IT'S ME!


                      Hej alla galna roliga och konstiga fans. och hej alla
                                hatare och avundsjuka. :) alla som bloggar och är ' kända ' skriver ju så.
                                   det gör man bara förrat få er läsare bli sura och ireterade och då börjar
                                            ni hata den bloggerskan och kolla på hennes blogg varje dag. tex
                                        som kissie.  men jaja, detta är jag, gillar du inte mig så STICK.

                                                                ( men helst inte såklart ! ) 

    
   detta gör jag nog mest förrat jag har tråkigt och inte kan somna.. imorgon blir det skolan, och sedan bada med min pojkvän. ( vi har gjort slut, så nu är jag tillsammans med en annan. )   det funkade helt enkelt bara inte.. Vem är yossie  eller katja igentligen? Jo, det är en tjej på 15 år, som gillar att blogga shoppa och vara med vänner.   alltså jag !
  alla vet ju att jag är snygg, het, och en massa blablabla   :)  imorgon ska man bada med sin kille då. han heter christopher.. 22 år, och är hur snäll som helst !   bara så ni vet lite om honom då. imorgon  kommer han hit.  woops, vi har varit tillsammans ett tag nu, och detta har inte ens gått ut i bloggen? men aja, tur att ni vet detta nu. det kommer säkert upp biler på han också !






GONATT ALLA BLOGGLÄSARE !





HEM

man kan väll börja med ett..  ' HJÄLP'


haha, jag och sara vaknade för ett tag sedan och nu sitter jag och dricker kaffe och äter en massa godis. stackars mage, och bloggen! denna laptop som hon har är ' ny '  men den är hur seg  och dryg som helst, skriver typ fel hela tiden och får sudda bort en massa. fast jag kanske inte är van vid den bara ? ;)  igår shoppade vi loss lite i kupolen i borlänge. nice nice. snart ska jag hem, mer bloggande då!



kramisar !