17 dec. 2011

kall te + Ansiktsbehandling

SOFT!




Eftersom föräldrarna åkt bort för någon halvtimme sedan, så sitter jag och sara och spelar lite musik, Tonight i got everything tonight..   Och Vi har lite ansiktemask på oss. Men just nu är hon på toan och försöker tvätta bort den, eftersom hennes luktade illa och min luktade gott :) Hoppas att man blir av med lite skit då? + så dricker men kall te. vet att många inte gör det, men faktiskt så är det också gott!








                                                                            Jag.
                        just nu använder jag camen på laptopen. syrran är i gävle med kameran..
     Skönt att få vara hemma ett tag ensam!.. :D inte förrå man har så mycker att göra.. ?!

                                                                    well thats it.. thats all!
                                                         


                                  we cya later.  ;)

Lite bättre

Hello.




Nyss så har man vaknat precis, Mår lite bättre.. men om man e lika dålig när det blir måndag stannar jag nog hemma, Fast det blir ju lite värdelöst ? :) Snart är det JUL! men enligt mig, så är det lite för tidigt att säga så. Vad ska man göra denna kalla underbara dag då? kanske åka till bollnäs eller så?  Men nej. :/ jag är med sara, hon sov över från igår, och just nu har vi ingeting att göra, föräldrarna ska åka iväg snart. skönt det ;)






                                           bild på mig som jag tagit nyss. avskyr....!


gillar tyvärr inte att ta bilder på mig själv på morgonen, men det var ju så länge sen? ;) jag ser för fet ut på bilderna.. men det är nog bara mina bröst som är i vägen kanske ??  haha! I HOPE SO.




15 dec. 2011

Sjukt sjuk..!

Pga.

Att jag inte gjort nå inlägg alls de sista dagarna är förrat Jag har blivit Sjukt trött&förkyld. jag håller ju nästan på att dö!.. Jag är sjuk :( I'm so so sorry my friends. men fast jag är sjuk, har jätte ont i halsen, och bara svettas som en gris så är jag tvungen å gå till skolan ändå. PFFFF    gissa varför? jag brukar inte vara så sjuk mycket alls, så dom tror att jag fejkar. dra och dö själv om det är så lätt va..!?  har sovit för det mesta.





När jag blir friskare kommer det upp mer inlägg alla mina söta läsare! Huggs&kisses.

13 dec. 2011

Jag ikväll

Nyss kommit hem från bollnäs, det vart att äta TaccoTalrik istället förrat gå på gym idag. Skämmas ska jag göra sen :) men nu, bara njuta och ha kul ., Senare ska jag städa rummet& Hamsters bur..! det var nog ett tag sedan. stackars hamstern.. men aja, Skärpning!





                                                                       Jag Ikväll.


Imorgon ska man till mia. Tills fredag. :) kul fast jag varit där i 1 vecka för någon dag sen!






Julklapp

Nyss så har man kommit hem från skolan, och all snö.. ! när jag gick så vart mina uggs nästan genomblöta + mina tights..... FY!





                                                                    Videoklipp ''dagens''

Dagens lilla jag :) Senare ska man få komma bort ett tag från hemmet. LÄNGTAR. kanske åka till bollnäs en sväng och prova lite kläder på ÅHLENS Eller Lindex?!   i hope so.



Ha en fin kväll!

The School

Hej!


I'm so so so sorry my honey's...
jag Hade tagit bort min blogg för ett tag. Pga en sak.. Men nu är det över ! Jag bloggar igen och allt är bra. just nu är jag i skolan '' gympan '' jag kan ju tyvärr inte bada, jag var förkyld igår och typ spydde ett tag. men som tur var så  var det ju inte ens magsjuka ?? Jag sitter här i datorn salen med Jenni och sara. Snart ska man äta och sedan hem igen, Då ska jag göra VideoInlägg! 



så här ser min bästis ut. en av dom!








Kramar på er alla Miss u..!