26 jan. 2012

vad händer!?

Cha Cha!




för ett tag sedan kom man hem. Nya nyheter! jag har '' flyttat''  in här till alfta till mia. Ny familj, Ny start för livet. men det vet jag inte riktigt än. Det får vi se med soc lite längre frammåt!, jag har inte mått så bra och inte haft lust eller tid att blogga så mycket. men nu är jag på G igen.  :)  så hej alla fans, vet att ni har saknat mig. men så är det.


Imorgon på kvällen ska jag Sova över Hos sara till söndag. vi ska åka till Borlänge och shoppa ett tag i Centrala. Eftersom Mia ska med daniel till gävle och gå på bio & sova på hotell.


                                                    Lite godis och energydrink till imorgon !
                                                haha, lilla jag som ska till sara imorgon ;)



      tyvärr att man inte bloggat på ett tag. men nu så kan ni  vara lugna ;) Yossi är tillbaka. tur för er att jag ska ha laptopen med till sara imorgon. får se om ni får några bilder då med !






Ha en fin kväll alla Goa !

24 jan. 2012

School..

Hello!


just nu sitter man i skolan, som vanligt får man inge Hjälp på Engilskan.  :/  men jaja, hoppas att jag blir godkänd iallafall. :) jag och sara och kajsa jobbar.. några idioter framför oss sitter och lyssnar på flant musik. Önskar att man kunde ge dom smäll på käft! ;)   gud va  datorn är seg här..   Ses senare !