20 apr. 2013

sweet day

hej alla! det har hänt så mycket nu haha :) är hos min kompis nu o vi bara chillar. äter götta.. vi har åkt runt på hennes nya moppe, ensamma hela dan idag.. var det igår också :) sen ska vi sola lite.. bra o ha eget solarium!



17 apr. 2013

Kläder

Passa på nu ! mer kläder :)


http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=3427714

SUMMER

jag längtar till sommaren så jag dör... jag lider helt enket! hatar dom hära kalla dagarna.. shir vad jag hatar vinter.. :o   jag längtar som bara den tills jag får använda alla dessa älsklingar! ska fanome inte ha jeans eller så ! Några av dessa har min bästis köpt i thailand till mig :) tack gummsan.  och snart så ska ja sola i solarium ca 2-3 gånger runt 20-30 min, för att bli bra brun, och komma igång lite :) haha lite fusk får det väl vara !




ACNE KILLER


Allt du behöver veta om den nya ansiktsmasken acne killer, :) jag provade den 2-3 gånger.. har tyvärr råkat raderat bilderna .. :( men aja, dom flesta vet hur det är, har sett att aaaaas många har bloggat om det!  :P  okej. man häver på det på ansiktet, smeta ut ordentligt annars så när man ska dra av så blir det typ som gegga lite och de måste man isåfall tvätta bort, låt verka i 30-35 minuter, liksom det blir fast på ansiktet, man kan knappt prata, sen så ska man dra av. AS ONT! VARENDA LITEN HÅRSTRÅ FÖLJDE MED. ärligt så började jag o gråta, eftersom det gjorde så ont på mej, ganska så känslig ja.. och ah, de e ju nerverna också. det gör ganska så ont när man ska dra av den, håret var tydligen ivägen på pannan, bebis fjunisar ni vet, och de följde med. gjorde ont. -.- men iallafall, det hjälper inte mot finnar, men det hjälper verkligen mycket mot porerna, det blir så rent efteråt. och man kan se när man ska dra bort att de e så här mini bubblor där man har dom där problemen.







Sålt!

Nu så har man fått sålt lite. ps jag ska lägga upp på tradera mer kläder. så passa på ! allt från 20 :-   oavsett tidigare pris + det finns saker som är nya också. :)

Sålt