26 feb. 2012

Vågit!

HAR YOSSI PLATT HÅR?




Svar: Nej !


Haha :)  om ni nu undrar. jag brukar alltid platta mitt hår, men Nyss så har man duschat så nu ska ni få se mitt  '' riktiga ''  hår. Fast det har ni kanske sett lite då och då på korten med?




  Varför platta?

Jag tycker om platt hår och ibland önskar jag att jag hade det. Men jag passar väl inte i vågigt hår eller.?   ;)  Ibland är det snyggt men ibland är det bara drygt.
På tal om den dära '' shoppinglista''   det var väl inte alls någon shoppinglista? asså förrförra inlägget, det stog ju bara om vad jag skulle göra i sommarn och lite innan.   :o    ursäkta knäppa mig.






GODNATT!

Därför.

Varför jag inte pallar göra inlägg nå mycket.




Ibland är jag för lat, och jag är ingen nörd bloggare ;) haha, + finns det inget att skriva om, men när det finns och man har tråkigt då kan ni passa på att läsa och en massa sådant. aja, just nu har jag vaknat.. ska äta frukost snart och senare städa hamsters bur och sen duscha och kanske kolla på en lång film. ångrade mig igår att jag önskade att det var måndag idag :O  kallt ute, ( men håller på att bli skit varmt) och jag är lite stel i kroppen.





Ses alla underbara Fans !     ;)   sorry.